Hundarna

 

 Vi har tre hundar som bor hemma, flera vill vi inte ha då vi ser till deras bästa, och självklart även för våran skull.
För oss är det otroligt viktigt att kunna ge alla dom hundar vi har bor hemma kvalitetstid att må bra tillsammans med oss, det skapar i sin tur bättre band och en tillit mellan oss och hundarna.

Här i våran famil kommer hundarna i första hand vad gäller det mesta, innan vi flyttatde hit vi bor nu, bodde vi i en etta på 50kvm med tre hundar vilket många gånger var otroligt energi krävande för både oss och hundarna, så vi beslöt oss för att hitta större, då var vårat största krav på det nya boendet att hundarna skulle få ett eget rum..!
Så vi letade och letede, tillslut hittade vi ett perfekt hus(radhus) med en lagom tomt, inte för mycket jobb med klippning av gräsmatta, men lagom stor för att hundar och valpar ska kunna springa fritt.

tre sovrum varav ett rum till oss ett gästrum och självklart fick hundarna ett helt eget rum som nu är nymålat med en inredning i form av en stor och mjuk soffa, en skänk och en jäkla massa andra sovplatser och leksaker.

Känns som om hundarna uppskattar rummet och vet mycket väl att det är deras, på kvällarna kring nio tiden går lilla Alo och lägger sig för natten, då hoppar hon ner från soffan lunkar in på deras rum koller bak en snabbis som om hon vänder sig om för att säga godnatt, strax efter gör Vitani henne sällskap.