Kenneln

Första gången jag kom i kontakt med Shiba var när jag var mycket yngre och fortfarande bodde hemma hos mamma, vi skulle skaffa hund och mamma berättade och visade mig rasen, och redan då vart jag helt tagen, vi hade då en shiba som bodde på våran gård som jag ofta ville fram till och klappa på.
Sen flyttade jag hemifrån och av en ren slump fick jag en Amstaff/engstaff hane som jag tog hand hand om i två år, jag tyvärr fick låta honom somna in pga sjukdom.

Jag hade då redan suttit och kollat på shiba ett tag, och bestämmde mig för att göra slag i saken, så jag började ringa upp olika uppfödare och kom då i kontakt med Helena Skoglund på Okamis kennel, och det var därifrån jag skulle få min första shiba...Alo....fick hon heta, hon var mitt lilla underverk, hämtade henne den 20 december 2008 dagen innan min 18 års dag, vi åkte från Skutskär till Säffle och vi satt nog i bilen i lite över 12 timmar, men det var värt varenda kilometer av den resan.

 

Nu några år senare besår denna kennel av våra tre hundar som bor hemma hos oss, Alo, Shira och våran kastrerade hane, sen har vi tre hundar utplacerade på foder, då har vi Noka som kommer från yamazakuras, sen har vi två egenuppfödda valpar som bor ute hos sina fodervärdar.

Vi tror på att ha få hundar hemma och satsa på mer hundar på foder, framför allt för hundarnas egen skull och självklart våran också för att kunna ha den tiden det krävs för att få fram bra och välmående hundar, vilket är det vi såklart strävar efter,.

kvalitét framför kvantitét !

så kontakta oss gärna om ni skulle vara intresserad av en foderhund det kommer dyka upp med jämna mellanrum.